Prishja e lulishteve për zgjerimin e rrugës irriton banorët në Xhabije të Shkodrës

Banorët e Shkodrës duken boll të revoltuar në këtë kronikë të TV1 - Shkodër. Prishja e rreth 500 metrave lulishte të mirëmbajtur prej vitesh nga vetë banorët për zgjerimin e rrugës është parë nga këta si e panevojshme, madje, akt armiqësor, siç shprehet dikush në kronikë.

voltana e tregoi cfare cinguneje(corbe e prishur shqupi) eshte qekur nuk bashkepunoi per te miren e shkodres dhe kombetares per zgjerimin e rrugeve per ne stadiumin e ri por nuk i vjen turp per zgjerim rrugesh kur vjen puna per te favorizu klientelen e saj.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

ketu me sa shikohet paskan mbjellur me shume gjelberim vete qytetaret se rrezik shumica e bashkive te mara se bashku.

http://www.m.lapsi.al/lajme/2016/10/26/dy-standardet-e-kryeministrit-rama-për-punët-publike#.WBEOAYr3bCQ

Ed Rama te demahperbleje me çmimin e tregut pronaret e ligjshem te shtepive dhe dyqaneve rreth stadiumit Loro Borici e te zgjeroje hapesiren hyrese. Kjo eshte detyra e tij. Sa ben gam-gam te paguaje leket pronareve meqenese per te vjedhur, kane vjedhur mjaftueshem. 17 milion per te shtuar 7 mije vende me shume ne stadium. Hajdute!

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.