Probleme me reshjet, përmbyten rrugët e fryhen lumenjtë

Tani sa uje pi ky statusi kandidat per BE kur vendi kalon ne permbytje cdo here kur shiu “e tepron”? Qeveria ka patur plot sinjale te tilla dhe historira me Lezhe e Shkoder kur ishte Saliu, po si duket nuk i ka ngrene leshi.

Te anullohet urgjentisht ndeshja e futbollit Shqiperi-Izrael ! :v:

ncncnc…fotografi para 20 vjetesh lol

Kemi qeveri largpamese na.i nxjerr ekskavatoret per te pastruar kanalet kur behet uji nje boje kali e jo ne behar kur eshte kohe e thate se ashtu eshte nje muhabet ,