Protesta në JFK kundër urdhrit anti-mysliman të Trump


#297


#298

eeeehe ehee hear you hear you

Twitter Is Losing It Over President Obama’s Backwards Hat And Flip Flops - The Huffington Post


#299

#300

Proud to honor the start of Black History Month at The White House this morning with Vice President Mike Pence.

Si nuk e pashe kete lajm ne MSM?
Apo ju prish agjenden “Trump eshte racist”?


#301


#302

Murin paska per ta ndertu Dorin Coba, i biri i Florian Cobes, nga Rumania. Hallall re romo!!


#303

Ti punon apo sheh MSM gjithe diten? Jo per gje po ju Trumpistet sikur hiqeni qe vec ju punoni ndersa te tjeret marrin asistence nga taksat tuaja.


#304

#305

#306

Po po forca e padukshme e ka fajin thuji sienenit :smile:


#307

exactly what mr trump has been sayin’:

jose sells an avocado to john for $5 when an avocado costs $1…ripping john off…

because john had stupid people running his government all this time.


#308

Sou nau, widh dhe smarts in carxh, xhan uill pej $6.


#309

Xhani eshte me p… dhije se ja ble Hoses se Hondurasit me 50 cent avokadon.


#310

Ore per xhon e keni fjalen ju se ne juesej kemi shume xhonra. Po me kaqoli eshte xhoni dhe plamber, ia fusin te gjithe sa nuk ka sifon qi i ben pun.


#311

As une se di cili Xhon eshte po gjembi se nga e njihte e na e solli ketu.


#312

Math for dummies. Te ajo pika 4, ku Ju Es Ej mbledh $1 nga Joseja, puthu me Milon te thote Joseja. YOU CANNOT TAX A FOREIGN CITIZEN, keshtu qe ate 20% ja faturon Xhonit, jo Zhozefit.


#313

Trump’s approval rating is ticking upward toward 50 percent: 49 percent of voters approve of how Trump is handling his job, and 41 percent disapprove.


#314

yes end uill get et liist 5 avokados


#315

si ju tha… te pakten 51 % te votave heren tjeter…te pakten, e theksoi.


#316

ceco nuk te keno mo hoxha, ke leviz?