Rama dhe Basha bien dakord 100%


#228

Rama dhe meta rane dakort per te hequr qafe partite e vogla, blush, bojaxhi, top, e nonje tjeter por jo lsi qe e kalon pragun kollaj.
Eshte nje ndarje torte mes te medhenjve.


#229

Gjithe theniet tona per artificialitetin e qadres dollen te verteta o shqupista, keshtu qe mja u kenaqet me luge bosh.
Edhe ajo pak epersi morale qe mund te kish rikuperu shqupi si opozite ra poshte tani qe ka gjithe ministrite kryesore.