Rama kërkon mbështetje tek shqiptarët e suksesshëm


#161

Jam shume dakort! Kishte qofte me presh. Me siguri ka ndikuar dhe urrejtja per partine dhe Enverin. Dmth Pjeri e bente 4 here ne dite si shenje disidence kundra regjimit, per t’i treguar qe ishte disidenti nr. 1. Ligori i shkrete i rrinte roje dhe i jepte kurajo “jepi Pjerin, cdo shtytje e jotja eshte grusht kundra diktatures!”


#162

u plake me pallosh ne goje o i shkrete e s’ e more vesh


#163

Po i thote nje popull i tere ashtu, o tranvestit, nuk i them vetem une, dil ndigjo e bisedo me njerzit, mos u mbyll ne kuvli.