Sheshi Skënderbej, pranë hapjes. Si po ju duket?


#94

Turp.

se po u ankote njeri ketu qe nuk kish lali Eri fotograf diten.


#95

Qenka bere edhe qender tregtare perveç parkingeve!? po ndonje foto nuk ka?


#96

Mbahu kur te bish te sheshi :))


#97

pse kini frike nga kullat!? ça te keqe ka Dubai nga kullat mbi 100 kate!


#98

Nuk kam frike nga kullat, por po them se sheshi nuk eshte bere ne funksion te njerezeve, as te qarkullimit, pasi e prishi ate, por ne funksion te kullave, pra ti nxise investitoret qe te hudhin fonde per ti ndertuar dhe me kete rast kush jep lejet edhe shperblehet qofte edhe “moralisht”.


#99

Ky u ngaterruaka me komt e veta, dashka edhe timonin ky


#100

100 njeqint
https://peshkupauje.com/uploads/default/optimized/2X/4/4694063ac763ad910f41fba260546bd7581401d8_1_800x600.jpg


#101

sheshi nga afer ishte dhe me i cuditshem se c’dukej ne foto. nje corbe dmth.


#102

Po ik o bole, se s’kam nerva te merrem me ty, mos e merr cdo fjale seriozisht. Dhe lexo mire cfare kam thene.
Fundja kush po e ruan se me paret kujt jane, gjithnje jane te dikujt, kompromis eshte kjo dynja.
Kullat kane qene ne plan ketu e para 15 vitesh, me planin francez. Ky eshte sistemi kapitalist sot, berber, zgjohu. Nese ata qe bejne kullat i shohin leverdine, le te bejne dhw 50 katesh, nuk jane as te paret as te fundit. ti kujton se kam ndonje iluzion.


#103

hahaha, ky vetem burise di ti bije :))


#104

pune cilesore, leke te te vjedhura me kujdes :))

Diata e pare:


#105

Ktu desh me lidh kpucen S1KQ-ja e? :smile:


#106

Opo lene se sheshit i boni kaken Lai Eri po neshjen ku me e pa.


#107

Se jep rtsh-ja?


#108

dita e pare!


#109

nuk e di , nuk me del asnje kanal shqiptar ne kompjuter , se mor vesh


#110

Me gura me gura i rrejti miletin Mashtrusi.
Fasade me bukpeshk, aq din, ose aq nuk vjedhin:
Shife i çik, urdhno:

https://peshkupauje.com/uploads/default/original/2X/f/f5196145c66be785f90ad2aab0c235e4da7275ac.JPG


#111

hahahahaha ca me bo, ky hyn te kategoria e topmodelave mbipeshe


#112

http://rtsh.al/rtsh-live/RTSH1-HD.html
Ndeshja. Gol.


#113

rrofsh iFiqo, qenke shonc :slight_smile: