Shqipëria punon tokën

Vizitorët dhe fëmijët do t’i ndihmojmë të kuptojnë se nga vjen ushqimi ynë, si është prodhuar, nga kush dhe pse është e rëndësishme të konsumojmë shqip. Të rinjve aspirues për të zhvilluar karrierën e tyre në fushën e kulinarisë dhe ushqimit do t’i mësojmë se si të kombinojnë kënaqësinë dhe përgjegjësinë në zgjedhjet e përditshme dhe të vlerësojnë rëndësinë kulturore dhe sociale të ushqimit.

1 Like

Kulinaria ose arti i mashtrimit po lulezon. Kjo do te thote qe eshte rritur fuqia blerese e konsumatorit. Hashashi po i jep rezultatet e veta ne te mire te gjithe shoqerise.

1 Like

Lajmi kish mangesira, ku zhvillohet ky parair, a eshte i pervitshem (siç eshte panairi i Librit) apo nje here. A ekziston ne gjuhet anglisht e frengjisht pasqyrimi i ketij evenimenti.

varferi e modhe

Keshtu ndodh kur zbresin te babeziturit shekullore ne mes te Tirones…

Dhe me flori te jene te mbuluar,prape do i marrin e do i prishin se iu vret syte bolleku dhe e bukura

Ju doni t’iua hedhesh ushqimin ne toke, njesoj si torten e pavaresise si bageti e felliqur me kova e legena…Ai eshte vizioni juaj , ku mesuat ju neper kasolle barinjsh aty ku dhisnit hanit pershesh me uje ngjit me sumen e lopes

po eskavatoret ku jane?

nuk ka nevoje perderisa eshte peshku sheshit

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Manjola, nuk i ke pare tek lajmet para ca muajve, me plot pompozitet/reklam, pyete Palloshin , se ; ku i ka çuar eskavatoret…