Shqiptar fatlum në Meksikë


#61

Pjer qeke mire me sinonimet, por me logjiken haha, qenke pak i interesuar, dmth merr cfare te pelqen nga pohimi i tjetrit, ose me sakte cfare enderron per veten tende, pa ia hyre thelle kuptimit te fjales se bukur shqipe ‘gjithmone’ qe jo domosdoshmerisht flet per te dhena sasiore. Ka qene 1 kapitull ke matematika e shkolles se mesme qe kam bo une ne demokraci, kapitulli i logjikes, ku psh te jepej nje pohim si ne rastin me siper, dhe ta maste koken mire me pyetje rreth pohimit, po mos i pergjigjeshe sakte ngelje ne klase.

Tashi, une per vete them, ku ta gjeja te mblidhja mendte me 1 te dashur gjithe jetes, por jo gjithmone shkojne gjerat sic i do, njeriut i ndodhin edhe ngjarje te padeshiruara, po ku ta kuptosh ti, ti ke hallin e qejfit.


#62

Aqua, e gjete me ke me fol per logjike, Pjerin lenia Manjoles, vetem logjiken e Manjoles mer vesh Pjeri.


#63

E dashur, bona pak shaka, biles sa do te thoja; ke dhe plakun ketu :grin: mirpo thashe se mos e teproj :smiley: dhe e lashe me aq :laughing:


#64

Shqiptar fatlum në Meksikë, apo sic do thosh Sting : Englishman in New York , por ne ritem gringosh e muçaços..


#65


#66

#69

LOL. Humblebrag