Skënderbeu "jo-shqiptar"


#21

Akaki Khorava


#22

po t’gjaj si italjan a lejohet?

po t’gjaj si serb a lejohet? aq me teper meqe dyshohet se Skenderbeu eshte produkt i nje vagine serbe, gje qe s’ka noi gjo mer jau, mjafton te mos jete i UDB-se.


#23

Çojeni në palester. Perndryshe nuk quhet


#24

dmth ishte sovjetik, per te qene i sakte fare.

Pra diçka me e dhime si muhabet vlora, vlora, bjeri mor te lumte dora! e gjeneralit gjeorgjian Visaniaroviç Kopiliç te Armates se VII te Nendetseve te Mesdheut.


#25

Qekurse europianet e bardhe perfaqesuan krishterimin u munduan t’ia heqin jezuit identitetin cifut duke e paraqitur sipas surrateve Te tyre dhe duke fajesuar cifutet per vrasje e tij .


#26

po sovjetik ishte.
gjenerali a admirali ishte Zheleznovi l, nje rus i vertete, 2 here “hero i popullit”, i BS. po sipas Pjerit quhet edhe BQ.
-ndersa ky tjetri qe thua ti me iç a me viç, ishte inxhinjeri Sergei Ivanoviç,(e bente Timo Flloko). per nga karakteri seç ngjan pak ti Tiku me te. ky ishte stoik, kedo qe takonte perpiqej ti bente te qarte teorine e tij.


#27

nuk ka qene si mu ne kete rast, sepse ne kete rast un jam duke tregu absurditetin e teorive te dy feleve njekohesisht, e ti ben sikur nuk e ve re.

Per kete çeshtje un nuk kam teori, e as nuk mun te kihet teori sepse eshte çeshtje absurde.


#28


#29

Ta kishte marre gurin nga trevat tona se paku,


#30

“teorine” ne pergjithsi, jo per temen ne fjale.


#31

e po teoria ime ne pergjithsi, eshte shum e lidhur me temen ne fjale, por edhe kete ti ben sikur nuk e ve re.


#32

Jezusi ishte shfaqur diku si muzikant rruge… nje virtuoz i vertete !!


#33

Goxha nder i madh per ne shqipot. Edhe statuja me portretin duken interesante.


#34


#35


#36

E verteta eshte se edhe statuja e Huniadit prane te cilit do te vendoset Gjergji i Madh eshte e ngjashme me kete statujen e Gjergjit.


#37

Sa vepra te Gjergjit, te ketyre permasave, kane nxjerre keta akademiket e akademise se arteve ne keto 27 vjet? Po paten nxjerre me shume se zerro le te ja dergojne nje hungarezeve qe na nderojne ne te tille forme. Fundja le te realizojne nje veper te Huniadit, ketij miku te madh te Gjergjit te shqiptareve, e tju japin shembull se si realizohen te tilla vepra.


#38

Jezui nuk ka qene i bardhe, ka qene jevg:


#39


#40

Mos ia keput kot se ka dhe cifute me sy bojeqielli. Pastaj mos harro se Lindja e Mesme nuk ka qene gjithmone arabe. Invazioni arab fillon ne shek. e 7-te pas lindjes se Krishtit.