Snowden do qendroje ne Rusi edhe nja dy vjet

Ish kontraktori i NSA-se, Eduard Snowden do te lejohet te qendroje ne Rusi edhe “nja dy vjet”, sic eshte shprehur ne Facebook, Maria Zakharova, nje zedhenese ne ministrine e jashtme ruse. Eksperte te sigurise amerikane jane perpjekur te bejne te mundur kthimin e tij ne ShBA, duke i siguruar se nuk do te burgoset per nje kohe te gjate, por keto perpjekje nuk kane ecur shume. Snowden, nje ish kontraktor i inteligjences amerikane, ishte bilbilfryresi qe zbuloi sesa thelle shkonte pergjimi i qytetareve nga NSA Tani edhe nje FILM.

Edhe vete Putin nga ankesa ndaj Snowden. E mbajme ketu ne Rusi thote, dhe nuk na jep asnje informate. разбойник!

beri kerkese per falje Obames se fundmi ne kuadrin e faljeve qe aprovon ky i fundit para se te lere presidencen, por pa sukses, degjova