Sot koncerti-protestë kundër importit të mbetjeve

Sot në orën 18:00 tek Piramida, Eda Zari, Elina Duni, Gent Rrushi, Jerico, Alban Nimani, Genc Salihu, Linda në botën e çudirave e shumë artistë të tjerë do të këndojnë në protestë ndaj Ligjit për importin e mbetjeve që është kundërshtuar vazhdimisht nga grupime të shoqërisë civile. Në kohët e sotme angazhimet e artistëve në protesta dhe çështje sociale është tepër e rrallë, ndaj kjo mbrëmje është e veçantë.

5 Likes

Ju shpalosni talentin, po Ay e ka vendos, as pjetermusakuqi sja ndro dot mendjen.

Shpresoj qe te degjohet zeri i tyre. Rrofsh per kete postim se mesuam ndonje emer te ri. :slight_smile:

1 Like

Praktikisht muzikantet me te mire te trojeve shqiptare

Ku jeni o peshq? Asi video? Ju rrofshqin ajfonat.

Na knoqen per zotin…

Kocerti
Postimi duhet të ketë të paktën 15 shkronja.
A e keni provuar butonin :heart:️?

1 Like

Kisha pershtypjen qe ky koncert eshte dhe ne mbrojtje te Valbones. Apo eshte tjeter?

Pikerisht ne mbrojtje te Valbones nga shkaterimi qe planifikoje Sali Berisha dhe qe po e ratifikon Ed sali Rama.

1 Like

Edhe artistet qe organizojne protestat duhet te vijne nga jashte ata te brençmit te kendojne ne ndonje dasem qe hidhet shume leke o te kapin ndonje dashnor nga te droges per ndonje vidio tallavaje …dilni o derra te gjithe te sheshi kunder SALIUT ,EDIT e kush i ka bere keta…

Me perjashtim te Eda Zarit dhe Elines (pergjysem se ajo shumicen e kohes rri ketu), te tjeret jane te gjithe me banim ne Shqiperi apo Kosove. Po ti mos prit angazhim qytetar nga katunare qe bejne pare duke tregu b… apo rovole letre neper videoklipe. Angazhimi buron nga shpirti rebel i nje artisti, qe tallavistet s’kane si ta kene.