Studentet e Dhjetorit


#243

Sharja nuk quhet se EDI s’ka moter :blush:


#244

“Greqi ule koken se shqiptaret te q*n motren” e pat thene Rudi Vata ne sheshin “Skenderbej” naten kur te gjithe festonim fitoren tone kunder Greqise ne “Qemal Stafa”.


#245

Ashtu thane dhe policat ne Vlore per arbitrin qe e shanin tifozet nga motra.


#246

Kur te pic kafe me presidentin kujtoja me lezet se la nam duke perkujtuar nje barazim me gjermanine 50 vjet Te shkuara :blush:


#247

Shaqiri dergoi ne shpi Murinjon, tjater e dhene e forces se shqipeve.


#248

Sister from another mother?


#249

Havana, ooh na-na
Half of my heart is in Havana, ooh-na-na
He took me back to East Atlanta, na-na-na
Oh, but my heart is in Havana
My heart is in Havana