Tra la la-ja që po degjoni - 8

muzikë
#25
1 Like

#26

Besoj se fituesi mund te luhet midis Berté dhe Cristichi :

1 Like

#27

Dhe nja dy-tre ‘nostalgia canaglia’

1 Like

#28

Fiqo, i modh Bojsi, i modh vallaj! me shijoi shum!
Perveç te tjerash kjo eshte esence e diskursit midis te majtes dhe te te djathtes: ja ja ja, ja ben e majta, ne ne ne, ja pret e djathta. Ndersa Marloni nuk eshte se thote ndonje gjo, nuk thote asigjo, por ne heshtje ndihet prezenca e tij esklamative.

0 Likes

#29

Vetem ndodhte ndonje çudi qe mos fitoje Berté:

0 Likes

#30

70, dhe zeri sikur të ishte 17:

0 Likes

Sanremo 2019 - edicioni 69
#31

Aaaaarrrghhhaaahhh

0 Likes

#32
0 Likes

#33

Si è vjedhur me duket mua .APACHE

0 Likes

#34

0 Likes

#35
0 Likes

#36
0 Likes

#37
0 Likes

#38
0 Likes

#39
0 Likes

#40
0 Likes

#41
0 Likes

#42
0 Likes

#43
1 Like

#44
0 Likes