Udhetim drejt Shqiperise


#81

ti ke ironi te trashe. kur e ke te holle, mund te fitosh pare ne estrade te pakten. se bo te tjeret me qesh.

thuhet shprehimisht po te dish frengjisht qe eshte peshk i arte ose ngjyre argjendi.

ndersa fjala jone Dore ngjan me ate latine Ditus ose Digitus = Gisht. bile dhe Dhjete, ne latinisht Decem, vjen nga Digitus = gisht.
Digitus = Dix + gitus = >kontraktim< i Dhjete gishta.


#82

Prandaj thua eshte edhe ajo shprehja " dor’ art’ "?


#83

Sa here qe me pyesin per Tiranen ata qe nuk e njohin u them me mburrje se eshte i vetmi kryeqytet ne evrope pa Mc-Donald !! Kur shoh reagimin e tyre…mallengjehem,ndihem krenar !


#84

Ketu s’me paguan njeri ndaj perdor ironine e trashe. Plus qe s’mund te perdor ironi te holle me nje audience te trashe.Te pakten e kam nje gje ama, ti je as vaj as uthull.


#85

paske paragjykime per audiencen. ça marke i ke kepucet ti ?


#86

nuk jemi te vetem me 0 mc donald

vihet re qe franca qe e mban veten sikur ka kuzhinen me te mire ne bote, aq sa vlerson te tjeret, ne rol te gjykatesit, ka perqindjen me te madhe te kesaj lloj guzhine ne europe.


#87

Burracakë janë të gjithë burrat e martuar.


#88

Çifut, çam, çoban. Çekët dhe çeket janë si shpirt.


#89

akoma ti, un thash se mbarove normen per sot te trasportit te mutit me kova, dmth te debatit intelektual ne epoken ngambrapa.