Zemrat e pastra dhe e Tepërta


#21

Do e kem parasysh vleresimin Subjektiv / “Objektiv”, per fat e ke shpjeguar me pare c’eshte ai


#22

subjektiv-objektiv eshte vlersim 2 felor.

i kom infektu t’gjith me teorine dyfelore.