Të vrasësh gjyshin ( 2 ) [Kryesore] (24)
Tirana, kryeqyteti i korsive imagjinare ( 2 3 ) [Politikë] (48)
Ku e ka shtëpinë Abas Kiarostami? (“3 faces” – film iranian me regji të Jafar Panahit) [Kulturë] (18)
Gati për 'Botërorin'? ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ) [Sport] (246)
Po ku je mër ti se s’lash vend pa të kërkuar! [Kryesore] (14)
Together (“Happy Hour” – film japonez me regji të Ryusuke Hamaguchi) ( 2 3 ) [Kulturë] (47)
Eurovizion - 2018 ( 2 3 4 5 6 7 8 ) [Kulturë] (153)
Sea, sex & sun (“Mektoub, my love: Canto Uno” – film francez me regji te ( 2 3 4 ) [Kulturë] (61)
Panair i suksesshëm në vend të papërshtatshëm [Kulturë] (2)
Vdes Anthony Bourdain [Kulturë] (7)
Smajlaj medalje ari ne Lihtenshtein [Sport] (2)
Aventure me biciklete ne Zall Bastar [Kulturë] (4)
Masaker ne Gaza ( 2 3 4 5 6 ) [Kryesore] (111)
Forever Godard ! ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (96)
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet ( 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ) [Kryesore] (516)
Artisti shqiptar Ridvan Maloku, që punon për Microsoft, Spotify [Kulturë] (11)
Evropa nga 400 pk e deri sot ne 20 min [Kulturë] (4)
Gabimi dhe domosdoshmëria! [Kulturë] (11)
Phillips: Shqipëria, Kosova duhet ta marrin seriozisht rrezikun e ndikimit rus dhe turk [Kryesore] (9)
Vdekja e babait të tre fëmijëve në komisariat [Politikë] (8)
VENDIMI HISTORIK/ KE rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërinë! - ( 2 3 4 5 ) [Kryesore] (92)
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kulturë] (134)
Bisedë me Arbër Zaimin [Kulturë] (11)
Terry Eagleton: Pse Marksi kishte te drejte ( 2 ) [Politikë] (35)
Spielbergeek! (“Ready Player One” – film amerikan me regji te Steven Spielberg) ( 2 3 ) [Kulturë] (46)
Shansi i humbur i James Francos (“The disaster artist”) ( 2 3 ) [Kulturë] (42)
Fatos Lulo rrëzohet nga Vettingu ( 2 3 ) [Pa kategori] (58)
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut ( 2 3 4 5 6 7 8 9 ) [Pa kategori] (178)
Gezuar Pashket ( 2 ) [Kryesore] (23)
Gezuar festat ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kryesore] (132)