VENDIMI HISTORIK/ KE rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërinë! - ( 2 3 4 5 ) [Kryesore] (88)
Forever Godard ! ( 2 3 4 ) [Kulturë] (73)
Shansi i humbur i James Francos (“The disaster artist”) ( 2 3 ) [Kulturë] (44)
Spielbergeek! (“Ready Player One” – film amerikan me regji te Steven Spielberg) ( 2 3 ) [Kulturë] (46)
Mbi lobizmin ne Shqiperi [Politikë] (4)
A ka muzike të re? [Kulturë] (13)
Gezuar Pashket ( 2 ) [Kryesore] (23)
I pafani Skënderbej (IV) ( 2 3 ) [Kulturë] (46)
Ngucur e ngucur (“Tesnota” – film rus me regji të Kantemir Balangov) [Kulturë] (5)
Fatos Lulo rrëzohet nga Vettingu ( 2 3 ) [Pa kategori] (58)
Ku janë peshqit e mëdhenj? [24 karat] (10)
Shpërngulja e fundit e Profetit Muhamed [Kulturë] (15)
Ndeshje miqesore Shqiperi-Norvegji ( 2 ) [Sport] (30)
Turlija shqiptare dhe Enver Hoxha ( 2 3 4 5 6 ) [Kulturë] (116)
Burra dhe Gra ( 2 ) [Kryesore] (34)
Udhetim drejt Shqiperise ( 2 3 4 ) [Kulturë] (69)
Cambridge Analytica në qendër të vëmendjes ( 2 ) [Kryesore] (21)
Llixhat e Peshkopise pjesa 2 ( 2 ) [Kulturë] (31)
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet ( 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ) [Kryesore] (516)
Fije që nuk priten (Phantom thread – film anglez me regji të amerikanit Paul Thomas Anderson) ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (86)
I pafani Skënderbej (III) ( 2 ) [Kulturë] (21)
Woo(n)d(er)y «Wonder Wheel» – film amerikan me regji të Woody Allen ( 2 3 ) [Kulturë] (51)
Adriatik Llalla i ‘përfshirë në korrupsion,’ non grata në SHBA ( 2 3 4 ) [Kryesore] (70)
8 me 2 z.Rama ! ( 2 3 4 5 ) [Kulturë] (87)
550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut ( 2 3 4 5 6 7 8 9 ) [Pa kategori] (178)
Sa do të na kushtojë "Pallati i Vlorës"? ( 2 3 4 ) [Kryesore] (75)
Shkollat si qendra komunitare në periferitë e Tiranës ( 2 ) [Kulturë] (34)
Filozofia politike e sllavoj zhizhekut [Politikë] (5)
Gezuar festat ( 2 3 4 5 6 7 ) [Kryesore] (132)
Ikën Llalla, betohet Marku dhe ndodhi të tjera në kuvend ( 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ) [24 karat] (208)