Rreth Peshku pa ujë

Peshku pa ujë është një blog kolektiv shqiptar që nxit diskutimin dhe debatin e çështjeve që shqetësojnë shqiptarët brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Administratorët tanë

Moderatorët tanë

Statistikat e faqjes

  Gjithë kohës Last 24 hours Last 7 days Last 30 days
Tema 2209 0 1 1
Postime 118464 60 131 170
Sign-Ups 713 0 1 3
Përdorues Aktivë 6 16 25
Pëlqime 27960 2 8 9
Chat Messages 0 0 0 0