Diskutime të lira


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Diskutim i lirë - qershor 2017 328 Korrik 19, 2017
#zeqo fotot nga sheshi 16 Korrik 18, 2017
Diskutim i lirë - prill 2017 191 Qershor 14, 2017
Tralala-ja që po dëgjon - 3 161 Qershor 14, 2017
Mini-pensionet 3 Qershor 12, 2017
Gëzuar Pashkët 5 Maj 17, 2017
🌅 Kur dielli perëndon 144 Prill 14, 2017
Tralala-ja që po dëgjon - 2 87 Prill 5, 2017
Diskutim i lirë - shkurt 2017 179 Prill 5, 2017
Gezuar Festen e Grave 37 Mars 9, 2017
Jo mor jo,po ka shesh ene ktu pra, si m'tirane 35 Mars 6, 2017
E keqja 51 Shkurt 26, 2017
Revolucioni demokratik i Bashës 63 Shkurt 23, 2017
Paligjshmeria e medias shqiptare 2 Shkurt 15, 2017
Histori shqiptare 30 Shkurt 14, 2017
Perse ben mire Angela Merkel qe e mbeshtet Shqiperine ne rrugetimin drejt EU 10 Shkurt 12, 2017
Diskutim i lirë - janar 2017 135 Shkurt 1, 2017
Fitorja e Tramp dhe tre mirditore 17 Janar 23, 2017
Tanksa ne Drejtim te Frontit lindor 17 Janar 11, 2017
Vendimi 3 Janar 9, 2017
Diskutim i lirë - dhjetor 2016 147 Janar 4, 2017
Tralala-ja që po dëgjon - 1 277 Janar 4, 2017
Burrat, nje specie primitive? 98 Dhjetor 20, 2016
Diskutim i lirë - nëntor 2016 288 Nëntor 13, 2017
OJF-të të lidhura me krimin e organizuar? 2 Dhjetor 6, 2016
Gezuar Shqiperi! 8 Dhjetor 5, 2016
Një kujtim për atdhetarët në prag festash! 9 Nëntor 28, 2016
Teori konspirative #1 - clickbait 3 Nëntor 22, 2016
Diskutim i lirë - shtator 2016 201 Nëntor 1, 2016