Kryesore


Tema Përgjigjet Aktiviteti
No comment 47 Gusht 4, 2018
Po ku je mër ti se s’lash vend pa të kërkuar! 14 Korrik 9, 2018
Masaker ne Gaza 111 Qershor 11, 2018
Phillips: Shqipëria, Kosova duhet ta marrin seriozisht rrezikun e ndikimit rus dhe turk 9 Maj 24, 2018
Lidhjet e Trumpit me Rusinë bëhen më të forta dita-ditës 163 Maj 17, 2018
Komunitetet fetare në Shqipëri nxisin kombin drejt Europës 64 Prill 30, 2018
VENDIMI HISTORIK/ KE rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërinë! - 92 Prill 25, 2018
Gezuar Pashket 23 Prill 9, 2018
Cambridge Analytica në qendër të vëmendjes 21 Prill 7, 2018
Adriatik Llalla i ‘përfshirë në korrupsion,’ non grata në SHBA 70 Prill 6, 2018
Burra dhe Gra 34 Mars 23, 2018
Histori pushteti dhe bravash ne Universitetin e Tiranes 12 Shkurt 26, 2018
Deutsche Welle për largimin e trurit nga Shqipëria 28 Shkurt 26, 2018
Zgjidhjet e martesave në rritje 41 Shkurt 24, 2018
"Fluturojnë” 2.7 miliardë euro; Mallrat që i blejmë dhe i shesim botës dhe shtetet 14 Janar 21, 2018
Trump vulos historinë - Jeruzalemi Kryeqytet 516 Shkurt 2, 2018
Sa do të na kushtojë "Pallati i Vlorës"? 75 Janar 26, 2018
Biznese si OJQ 7 Janar 16, 2018
Studimi: Studentët ‘nën presion’ nga korrupsioni në universitete 9 Janar 15, 2018
Të gjithë në Hawaii u bënë gati të vdisnin 11 Janar 14, 2018
Trump do ndryshojë ligjin e emigracionit 102 Janar 13, 2018
Gezuar festat 132 Janar 2, 2018
Lonely Planet rekomandon plazhet shqiptare 52 Korrik 27, 2017
Ç'mendoni për listën e të 100-ve? 133 Dhjetor 31, 2017
Më jepni një arsye pse duhet të protestoj ?! 73 Dhjetor 24, 2017
Ndërkohë, ç’po ndodh me administratën publike? 12 Dhjetor 21, 2017
Ndihmoni spitalet ne Shqiperi 11 Dhjetor 14, 2017
Nuk vlen për Tiranën, e merr Novo Nordisk, në Kopenhagen 55 Dhjetor 9, 2017
Zhvendosja e ambasades amerikane ne Jeruzalem.Lideret arabe kunder Trump:Kujdes, mund të ketë pasoja të rrezikshme 5 Dhjetor 7, 2017
Gëzuar Pavarësinë Shqipëri! 108 Dhjetor 4, 2017