Kulturë


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth kategorisë Kulturë 1 Shtator 11, 2016
Clint fucking Eastwood (Richard Jewell) 3 Shkurt 27, 2020
Sanremo sot mbush 70 vjeç! 177 Shkurt 26, 2020
Një nga arsyet që pashë Sanremon 31 Shkurt 7, 2020
Fest' 58 300 Janar 23, 2020
Jo(aquin)ker (“Joker” – film amerikan me regji të Todd Phillips) 112 Janar 13, 2020
De la dialectique (“The image book” -film francez me regji të Jean-Luc Godard) 5 Dhjetor 26, 2019
Budallai Tarantino hedh një gur në lumë, 100 të mençur përpiqen ta nxjerrin 69 Nëntor 16, 2019
Todo sobre mi vida (“Dhimbje dhe famë” [Dolor y gloria] – film spanjoll me regji te Pedro Almodovar 52 Nëntor 11, 2019
K si komunist apo si k-pop[corn]? (“Parasite” – film korean me regji të Joon-ho Bong) 18 Shtator 13, 2019
Llosa, miku i shqiptarëve: Populli që nuk lexon, manipulohet lehtë 44 Gusht 31, 2019
Breathless (“Synonymes” – film franco-izraelit me regji të Nadav Lapid) 135 Gusht 28, 2019
Kina, emër i gjinisë femërore («Ash is purest white» – film kinez me regji te Jia Zhang-ke 79 Gusht 5, 2019
Met Selimi dhe Cirku i Tiranes - argetim i klasit boteror 3 Korrik 30, 2019
Riffs! 34 Korrik 24, 2019
Kupa tashmë e derdhur e vëllezërve Dardenne (“I riu Ahmed” [Yung Ahmed] – film belg me regji të jean-Pierre & Luc Dardenne) 13 Korrik 11, 2019
Ishim me keq kur ishim me keq 6 Qershor 29, 2019
Festivali i 57 i Këngës në RTSH 322 Qershor 28, 2019
Po tani që kemi vdekur të gjithë? ("The dead don't die" - film amerikan me regji të Jim Jarmusch) 18 Qershor 13, 2019
Saggio 9 Qershor 12, 2019
Diaspora feston 44 Qershor 9, 2019
Eurovizion 2019 319 Qershor 2, 2019
Rrëfimi rrëqethës i Lekë Frrokut: Vuaj makthet e kohës së burgut, takimi pas 30 vitesh me policin mizor 222 Maj 18, 2019
Notre Damme - reportazhe dy dite pas tragjedise 78 Maj 16, 2019
Charleroi-Podgorica 130 Maj 9, 2019
Kush ishte Jusuf Vrioni! 28 Prill 20, 2019
Woo(n)d(er)y «Wonder Wheel» – film amerikan me regji të Woody Allen 61 Prill 11, 2019
Post-mortem: filmi i parë dhe i fundit i një 29 vjeçari («An elephant sitting 3 Mars 13, 2019
Muzeu virtual - Kampi i Tepelenës 24 Mars 12, 2019
Gezuar 7 marsin 11 Mars 9, 2019