Letërsi


Tema Përgjigjet Aktiviteti
Parajsa 3 Korrik 22, 2019
Foto të librave që keni në duar 75 Korrik 22, 2019
Unë nuk kam qeverinë që meritoj 19 Korrik 8, 2019
Birraria hatibiane e fshatit 43 Qershor 28, 2019
Barërat e së keqes 44 Qershor 15, 2019
Psikanalizë në Rrathë të Camaj: Maska si projeksion 8 Maj 30, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e VI) 29 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e VII) 59 Maj 1, 2019
Trajta e pashquar e intelektualit të shquar 4 Maj 27, 2019
Fundi i poezisë 10 Prill 19, 2019
Qyli dhe byli(*) 8 Prill 15, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e V) 24 Maj 4, 2019
De gustibus et coloribus non est disputandum 35 Prill 5, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e katërt) 4 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e tretë) 10 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e dytë) 18 Maj 4, 2019
Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e parë) 8 Maj 4, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (intermexo, rrëfenjë arabe) 14 Mars 2, 2019
Hebraizmi dhe helenizmi (Pjesë e dytë) 23 Shkurt 19, 2019
Hebraizmi dhe helenizmi (Pjesë e parë) 54 Shkurt 16, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Kompleksi i Herkulit, Pjesa e katërt) 11 Shkurt 8, 2019
Frut i lejuar dhe i ndaluar 14 Janar 29, 2019
Evropës në krizë i nevojiten etër të rinj (Pjesa e tretë) 57 Janar 28, 2019
Kitshi dhe kallpi (fund) 3 Janar 12, 2019
Frut i ndaluar (shtojcë e Shija e qershisë) 7 Janar 12, 2019
Kitshi dhe kallpi (Pjesë e VI-të) 16 Janar 3, 2019
Frut i ndaluar (Shija e qershisë pjesë e I) 26 Dhjetor 26, 2018
Kitshi dhe kallpi (Pjesë e V-të) 4 Dhjetor 25, 2018
Kitshi dhe kallpi (Pjesë e IV-të) 8 Dhjetor 20, 2018
Kitshi dhe kallpi (Pjesë e III-të) 12 Dhjetor 15, 2018