Shtypi


Trajtat e një gjendje të jashtëzakonshme të pashpallur (8)
Industria e bimeve mjeksore (8)
Adriatik Llalla punëson lobistë në SHBA për të shpëtuar nga ‘lista e zezë’ (8)
Si po ndahet torta që Kosova i hoqi Serbisë; Pse nuk po përfiton Shqipëria | (10)
Rrjetet sociale pasurojnë hacker-at | ( 2 ) (31)
16 marsi do jete protesta finale! (12)
Fredi nga Peqini zbulon komplotin sovjetik (4)
Nuk eshte nje vend per femije ( 2 3 ) (46)
Profecia e Nikoll Lesit: Të enjten digjen mandatet, Rama do rrëzohet me … ( 2 ) (30)
5 milionë euro nga deputeti/ E vërteta e konfliktit Veliaj- Ramiz Kelmendi (5)
Kriza e Britanisë, burimi i të gjitha problemeve | ( 2 ) (39)
Historia e Frida Sadedinit, jeta e një gruaje nën hekurat e diktaturës komuniste (11)
Kush “e dogji” Evropën e 30 dashamirëve liberalë - Teza (10)
Përgjimet zbulojnë rolin e krimit të organizuar në blerjen e votave (12)
Mbi vleren e naftes dhe vleren e Zagorisë (16)
Mesazhet jo etike dhe ndërhyrja për të punësuar bashkëshorten penalizuan kreun e Gjykatës së Pukës (8)
Albina Ruko: kërkojeni ndryshimin vetë, mos e prisni nga të tjerët (13)
Konkurset publike në Burgje kthehen në fushatë punësimi për zyrtarët e PS - (3)
Sa e shendetshme eshte opozita? ( 2 3 4 5 ) (81)
Tinker tailor academic spy (2)
Çfarë iu bëjnë populistët demokracive (8)
Zhvillimet e pritshme 2019: Syte nga SPAK (5)
Rreth 58 mijë të huaj kanë zgjedhur Shqipërinë për të jetuar | ( 2 ) (25)
KLSH: Skema e ndihmës ekonomike nuk është efektive për zbutjen e varfërisë | (16)
Ndryshime të pritshme në qeveri? ( 2 ) (24)
Për protestën e studentëve ( 2 3 4 5 ) (81)
OSHEE nen akuze se i ngarkoi humbjet konsumatoreve (2)
Mbi protestat e studentëve në Shqipëri - Teza ( 2 ) (27)
Lali dhe Përbindëshi, 2 fytyrat e Veliajt ( 2 3 ) (54)
Raporti i KLSH hedh dritë mbi keqmenaxhimin e fondeve publike nga qeveria (2)