1/2 maratona e Tiranës, të dielën 9 tetor

http://maratonaetiranes.al/sq/home/

Ne qe jetojme ne Tirane patjeter qe do marrim pjese. Te gjithe ne Maratone te dielen.

Nje korigjim i vogel: nuk eshte maratone por gjysem-maratone sepse do jete diku te rreth 21 km e gjate. Do jete prove per Tiranen per te marre licensen per zhvillimin e maratonave te plota dhe futjen ne harten e qyteteve qe organizojne maratona.

I keshilloj vrapuesit te marrin masa per maska apo filtra ajri, pasi ndotja e atmosferes eshte teper e larte ne qytetin tone.