300 per deputet, 500 per kryetar bashkie

http://www.panorama.com.al/shifrat-300-mije-euro-duhet-ti-japesh-kryetarit-per-tu-bere-deputet-500-mije-per-kryetar-bashkie/

titulli ishte pjesa me e bukur, https//…

1 Like

He te te li paret partia

Kjo eshte rilindja

Kam idene se kjo nuk eshte vetem problem i Rilindjes, perkundrazi e gjen tek te gjitha partite Shqiptare qe nuk jane aspak demokratike dhe i falen vetem 1 te partise. Problemi me i madh ne kete rast eshte si mund ta luftojne korrupsionin keta qe jane te gjithe hajdute.

Gabimi im qe s’e kapa dhe e lejova te botohet. Se dihet qe pruresit bejne nje copy paste te shpejte.

Men’ për tjeter her’ Gjemo!

Masanejna, kur e shef qi asksh tjetër prej adminave s’osht’ tuj e botu - a s’i bon pytje vedit përse xhanëm?

shkrimi i koços me pelqeu dhe eshte ashtu si thote ai, qe partite e vjetra jane tamam qendra krimi dhe korrupsioni. do zoti keto partite e vogla , bashkohenne nje pol te trete

jo, qe te rripet dhe lodhet populli edhe nga nje bole e trete avangardiste!

Ndoshta ngaqe nuk keni qelluar ne internet ne ate kohe?

1 Like