5 milionë euro nga deputeti/ E vërteta e konfliktit Veliaj- Ramiz Kelmendi

leku është i keq! mund të prishë boro-ramizin me erjon-sorrosin! do ndërhyjë patjetër xhorxhi i madh! nuk mund të prishet shumkulturalizmi me vilajetizmin proserb për 5 milion e të qelbëta!

Po afrojne zgjedhjet, te barastundurat duhet ta intensifikojne aksionin kunder lali Erit.

Ndonje gje per temen kishe?

nga kjo ketu, mesojme se ka dy fenomene;
ose politikanet shqiptare te te dy vendeve nuk i dijne rregullat se si duhet te veprohet,
ose i dine por i shkelin ato dhe kur iu vjen veza tek bytha, perpiqen t’ia hedhin fajin njeri-tjetrit.