712 milionë euro për 100 kilometra rrugë

7 milione euro kilometri.si duket do ti shtrojne me flori si rruget e parajses .e beri edi shqiperine xhenet do thonin veglat socialiste qe nuk na nderojne me ne prezencen e tyre .

" … Pa kapital privat dhe duke rrezikuar vetëm paratë e taksapaguesve, parimi i angazhimit të kapitalit privat në ekonomi duket se nuk qëndron…"

Eehhh mer Pallosh, qe je shk… ne tru, se ne myth po ta bojm hallall. Po si mer koqe nuk nigjove nje here.

Qeveria po te doje le te japi edhe 712 miliard rruge me koncesion, persa kohe qe koncesionari merr rezikun dhe qytetari ka rruge alternative falas.
Nese rruga me koncesion eshte e vetmja alternative qarkullimi, apo koncesionarit i jepen garanci financiare nga qeveria dhe pelivanlliqe te tjera si keto, atehere kjo eshte grabitje. Skema eshte (pothuajse) e njellojte me rrugen Dures Morine.
OJQ’te, opozita apo kushdo qe ka interes ne ket, ceshtje duhet ta testoje ket vendim qeverije ne gjykate.

Rrepublike bananesh. Kjo eshte rrilinda e edi rams.

Te cila gjykate?! Kushtetuesja nuk mblidhet dot sepse nuk ka anetaret. Gjykates se Larte gjithashtu i mungon shumica e anetareve, pra ndodhet ne te njejten situate. Do beje qejf zdapi duke vjedhur sepse nuk kundershtohet dot as ligjerisht ne vendimet e qeverise te cikat jane haptazi fermane kusarie, per shkak te “vettingut”. Mallkuar qofshin Lu dhe Vlahutin sepse kane bere nje katrahure te tille ku nuk merr dot vendim gjykate, se te pakten me pas ankoheshe ne Strasburg.

Pse jo te gjykata e shkalles se pare?
Nese kjo nuk eshte pergjegjese, ta depozitoje padine ne shkallen pergjegjese. Ska rendesi nese ska gjygjtare te tipit Ndreca, Lulo & Co. Ndoshta me mire keshtu, se nje vendim i dhene nga keta horra mund te perfundoje ne rigjykim.
Me nje padi te depozitume ne gjykate, termat e kontrates ose do ndryshojne, ose koncesionari do marre rrezikun qe kjo kontrate te nulifikohet nje dite.