A duhet te ekzistoje pas 27 vitesh ky slogan?

Ndero baben dhe nenen tend!

Mire po kushtet me minimale të postmit të një fotoje a i posedoni? Kaq ë veshtire eshte ta postosh drejt?

Ajo duhet ruajtur, pasi na tregon historine, ose eshte deshmi e nje etape historike te caktuar. Boll kemi shkateruar na e ka kaluar vetem ISIS- i.