A ju kujton gjë kjo frazë mijra vjet e lashtë në situatën e sotme?

Ti pikëllohesh për një bimë ricini që nuk arrite ta rritësh, që në një natë lindi e në një natë vdiq, po unë që duhet të kem mëshirë për Ninivën, një qytet i madh, në të cilin ka më tepër se njëqind e njëzetmijë njerëz, që nuk të dinë dallojnë të djathtën e tyre nga e majta e tyre, dhe një numër të madh kafshësh - Jona 4, 10.

Nje nga masakrat e johevoit?

bravo, e gjete, te kujton masakren e munguar te “johevoit!” mbi injorantet e djathte ngambrapamoderne, qe per te shku djathtas (brimes ngambrapa), i bijne majtas!

(edhe anasjelltas, qe te mos i mbetet hatri asnje feleje politike)

koment ne jutub:

Hammer Bjj
stiamo annegando in un mare di merda e stiamo ancora a farci le pippe mentali su chi e cosa sia di destra o di sinistra, concetti coi quali ce lo hanno messo in culo per quasi 80 anni …

analize perfekte e politikes moderniste.