A keni ndonje shprehje tuajën origjinale?

:smiley:
ka rrezik qe lockdown i 1019 te na lere pa lekure fare, shqeto muskul per studime anatomike te Marlonit

nejse, fal fuzit orar, loqdauni juj i 2019, ne na ardh në 2020

nuk eshte fal fuzit orar, osht fale aftesive profetike te penisit te Marlonit; loqdauni eshte veper e boleve te tij qe kane nje veprim ngambrapaveprues, njesoj si njera pjese e llozit te Kallaçnikovit qe quhej: teli suste mbrapaveprues.

qe ku e ke film telin suste prapaveprues :smiley:

Krijimi i Italisë si shtet-komb koiçidon me momentin historik kur vendi i dolce si humbet rëndësinë si qender e artit (metropol i artit bëhet Parisi), për tu bërë një provincë periferike amaro no.
Kësaj i thonë: kur Italia u bë, nuk kishte më Itali.
(për tu parë se mos ka ndodh e njëjta gjë me stil tjetër me të tjera vende)

!

Nuk gjëndet në histori epokë dhe shoqëri më e turpshme, më hipokrite dhe më skizofrenike se sa e sotmja: nga njëra anë ligji i privacy, e nga ana tjetër një striptizë elitare nëpër medie dhe një futje hundësh e vazhdueshme në jetën e secilit për t’i nxjerrë të gjithë, edhe më të mirët, edhe personazhët që kanë bërë historinë, si perversë. E më për turp të zotit është se askush nuk e vë re këtë lloj skizofrenie, siç duket, duke i bërë personët historikë si ne, na bën të ndjehemi me rëndësi si ata.

Eshtë mjaft e vështirë të gjesh njeri tamam për të bërë një dorë muhabet, o do të ndeshësh atë që të thotë gjasme me përvujtësi që un jam njeri i thjeshtë dhe nuk merrem me gjëra të mëdha si këto që po thua, ose do të ndeshësh të kundërtin, njeriun e komplikuar që thotë që të shkosh e të informohesh se je injorant e nuk merr vesh nga kjo botë, sa grada shkencore ke, sa tituj ke, sa botime ke etj.
Megjithse janë në kahe të kundërt, shqetsimi që të shkaktojnë është i njëjtë, pra thellë thellë janë i njëjti njeri me të njëjtën arrogancë bipolare.

Ferri me përkufizim është mungesa e kuptimit, mbretëria e absurdit.

Une e di qe eshte mungesa e drites po nejse

Ke te drejte eshte mungesa e drites ne bordello e nuk di kujt t’ja fusesh e nuk po kupton qe po ta fusin. Dmth eshte e njejta gje mungesa e drites me mungesen e kuptimit.

Mos menaxhon ndonje bordello zotrote, sepse je bere si vegjetarianet qe gjate gjithe kohes flet per te

Une menazhoj nje agjensi informacionoi per te bere koshient njerzit qe cdo muhabet eshte muhabet bordelloje perderisa politika eshte plan te pare. Dmth te bej koshient edhe ty qe banon ne bordello pa e ditur. Te mungon drita per te pare leshin e marlonit. Te ndimon stalker me drejtorin e drites se filmit.

Filloje te na tregosh edhe shembelltyra tani qe fillojme te shkruajme kapitullin e fundit te Veprave

Kapitulli i pare. Vepra e pare

-Grekut me syze i mugon drita per te pare leshin e Marlonit

!!

Prandaj krijohen aq shume sekte sepse qe ne vargun e pare te kapitulit te fundit te Veprave je shprehur gabim. Ai me syze nuk ishte grek por turk edhe quhet Nusret

Herë pas here ndesh pordhacin e radhës që, për tu dukur se çoç është, ankohet se muhabeti në social network është i sipërfaqshëm dhe jo i thellë si i shkon për shtat intelektualit të modh, që edhe kur pjerdh i lëshon gazrat në thellësi të qenies.
Sipërfaqshmëria mund të jetë njësoj e vyer si thellësia.

1 Like

Tmerri që ka njeriu nga kaosi është e pajustifikuar sepse Natyra mbahet në këmbë e mbështetur mbi Rregull dhe Kaos. Ky i fundit nuk është pa rregulla dhe ligje (ekziston “Teoria e Kaosit”), pak a shumë njësoj si muzika xhaz që nuk është hajt veshja kot si të vijë, por ka një partiturë që interpretohet, gjë e palejuar në muzikë klasike.
Eshtë tmerri prej konfuzionit të brëndëshëm njerzor, i projektuar jasht si konfuzion të Natyrës, që ngatërron Kaosin me konfuzionin çnjerzor. Nuk mund të ndërtohet një “teori konfuzioni”, ekziston vetëm praktika e konfuzionit, shif e shkuaj.

Një Maestro i vërtetë kur shpjegon kupton më mirë çfarë shpjegon; njëkohësisht kupton më tepër nga reagimet e dishepujve të tij, se nga dritë e kaplloqes së vet.