Agroturizëm / Mastershef Fundim Gjepali, mes Romës, Tiranës dhe fermës së re në Shijak

Mastershefi Fundim Gjepali e ndan pasionin e tij mes Romës, ku është aksioner në një lokal të njohur, Tiranës ku menaxhon restorantin “Padam” dhe Shijakut, ku po ndërton një fermë për agroturizëm.

Bravo sa djale i mbare!

Mastershef? Ca është ky versioni shqip i masterSee?

shef me dipllome dhe eksperience , variko,

si shefat e policise qe duam?