Aksidentet me vdekje në miniera, faji i mbetet gjithmonë viktimave

Çfare na meson escentriku? Qe jeta (le monde) eshte nje komedi, në të cilen duhet të ‘argetohemi’ (luajme). Për të hapur ‘mundesi’ (ngjarje) të reja. - Stalker

:frowning: te vdesesh ne 2017 per 5 lek, eshte gjynah

Ne 2017 Variko, ka akoma njerez qe nuk kane te hane, fale politikes shqiptare.

1 Like

Pikerisht, mallkimi i ketyre te mjereve mos lente te bejne hajer ata qe kane ne dore te bejne dicka e mbyllin syte

Deri sa ti zere mallkimi kush e di sa qyqare do vdesin. Si nuk dolen njehere te protestojne banoret e ketyre zonave!? Te bejne greve, te zene rruget, te djegin bashkine, te ndihen njehere dreqi e mori.

vetem mallkimi (karma) ka ngel, sa per bibilushin e ate me te meta, edhe 40 vjet e ke keryem edin

Qeveria ka faj. Po gjykata dhe prokuroria kane faj??? :rolling_eyes::rolling_eyes::rolling_eyes:

Kryem-hin zgjedh populli, jo ata tjerët