AKU bllokon 33 ton produkte të skaduara

Keshtu demtohet ekonomia e vendit

Po me cokokremin c’paten xhanem?

por mbrohet shendeti i njerzeve.
Ajo qe me gezoi, eshte qe organet e shtetit fuksionojne, kontrrollet jane rritur e vazhdojne.

Per ata qe nuk paguajne rryshfetin, te tjeret jo te skaduar, por edhe te kalbura jane ok

Problem eshte skanimi.me.rreze te demshme neper dogana. Rastet e kancerit jane shtuar ndjeshem.

Pjer, pse nuk shkruan me tregime udhetimi? Ka vdekur Uliksi brenda teje? Apo nuk e gjen më ku eshte Itaka? Apo je duke pallu Çirçen? Te ka shndrruar Çirçeja ne derr?

i modho, pershtypjet e maj-qershorit 2018, akoma nuk i kam shkruar, se kisha hallin e dy librave te mij qe dalin tani, si dhe ca halle te tjera.

variko, rryshfeti fuksionon kur ke te besh me nje person, por jo kur ke te besh me dy-tre persona,

Ne albanistan po paguve shefin, argatet mbyllin syte

Çirçe eshte eshte nje menyre te theni per te treguar fenomenin e pergjithishem te shndrrimit te njeriut ne derr.
Ne veçanti fenomeni mund te jete qe Çirçeja eshte shtepia botuese qe shnderron ne derr ke boton.
Fenomeni arrin deri atje sa ka vertet shtepi botuese qe ka emrin “Shtepia Botuese Çirçe”, siç ishte dikur “Shtepia Botuese Naim Frasheri”.

jo-jo variko, kane ardhur kohera te tjera, ku shefi ka frike nga mvartesi, biles kjo gje, kjo psikollogji, kish filluar qysh ne kohen e buall mavrise,

tani kane ardhur kohera qe jane dhi ne breke te gjithe njelloj, si shefa, ashtu dhe vartes. Era tum gjithanej.

produkt i skaduar:

Pjer, y ça qefi kena bo:

Akoma sjemi kthy ne komunizem, kur kishin frige nga pleshti, jemi akoma ne kohen e rilindjes, ku shefi e nxjerr pleshtin nga rreshti

jashte shtetit asnjoni nuk ka frike nga shefi. Çdonjoni i thote shefit te vet: “ik pirdhu anej! kush te njef ty!?”

Me c’tematike i ke librat kete here Pjer? Edhe dy njeheresh, jo vetem nje.

tregimet qe kam nxjerre ketu tek Peshku.