Albania: The country searching for hundreds of mass graves

Ky eshte kapitull i dhimbshem por praktikisht i mbyllur .sa me teper kalon koha , brezi I atyre qe persekutuan dhe u persekutuan plaken dhe largohen nga kjo dynja .brezi I ri qe se ka provuar diktaturen ka halle Te tjera dhe hapja e dosjeve apo krimet e diktatures perbejne thjesht nje kuriozitet historik e jo nje drejtesi qe duhet Te vihet ne vend .vullneti politik sa do Te vije e do Te zbehet e si gjithmone ne shqiperi do provohet edhe njehere shprehja e perjetshme “mjere kush e hengri “.

1 Like

Po ça thu mo vlla, rraca e persekutorve ka uzurpu rrepubliken ne ind e ne damar. Shife panoramen vajtuese, ska komunist e bir komunisti mos te jete drejtor, me gruen drejtoreshe, vellain ne pozite te larte, çunin e xhajes sekser, çunin e dajes bolemodh, kusheriren zedhenese, gocen debatikase nderkombetare…
Shqiperia jine njk ka vetem probleme me mishin, ma se shumti ka probleme me kocken

3 Likes