Ambasada USA

variko, po ç’eshte ky artikull ne gjuhe barbare, a nuk mund ta perktheje pakez, vetem linjat/tezat kryesore te pakten,
trumpi eshte budalla ne politike apo bo vete, ç’ishte ajo deklarate idiote qe boni dje per vitin e ri, per situaten ne bagdat, ku tha se; mbrapa turmave qe sulmuan ambasaden amerikane, qendron rregjimi i teheranit,
president me budalla nuk kisha pare, nuk e di mavria se rregjimi i bagdadit eshte shiha dhe vrinds/miq me rregjimin e teheranit, pasi iranezet (shumica) jane shiha, dhe demonstruesit e bagdadit (shumica) jane syni,

Gjuhe barbare quanin edhe shqipen dikur. Une e jap for granted qe ne kete blog njerezit e njohin gjuhen barbare.

Per nje um qe e ben a, trump behet trap

problemi eshte se ngambrapa te gjithe turmave, regjimeve dhe gjithe presidenteve qendron Marloni, njerzia nuk shofin çfar ngambrapa tyre, shofin drejt horizonte ve te ndritura. Pra te gjithe bejne budallain duke bere sikur nuk e shofin Marloni se çfare po sajon ngambrapa tyre, sepse ne momentin qe do e shifnin, nuk do e ndjenin, dmth nuk kishin per te bo mo qef.

Ne kete kuptim, sa me budalla te jesh, aq me i zgjuar je, sepse aq me teper bo qef!