Andi Bushati: Mos e kërkoni fajin vetëm tek Rama, por edhe tek pronarët by***lëpirës si Aleksandër Frangaj

http://www.gazetatema.net/web/2017/01/12/andi-bushati-mos-e-kerkoni-fajin-vetem-tek-rama-por-edhe-tek-pronaret-bylepires-si-aleksander-frangaj/

Frangaj e ka fajin apo berisha?

Gjynof qe e ke lone cigaren…

http://www.panorama.com.al/fotolajm-kirurgu-i-qep-koken-pacientit-teksa-pi-cigare/

Si po kuptojm nga shtypi shqiptar, Palloshi, nga fjalet dhe pamja e jashtme, duket pakez ndryshe nga Buall Mavria, nderkoh qe nga brenda, karakteri, duket njesoj si ai, njeri plot inat e cmire. Kjo nuk eshte shenje e mire per nje kryeminister.