Arrestohet Julian Assange, bashkëthemeluesi i “Wikileaks”

#1
0 Likes

#2

Kot beri ato vite ne ambasade.

0 Likes

#3

Nuk do kete me dokumenta dhe video Wikileaks tani?

0 Likes

#4

u be edhe nje hero tjeter:

0 Likes

#5

ky eshte gabim i londres, kam pershtypjen se do e paguaje shtrenjte, ose do ti duhet ta liroje.

0 Likes

#6

Ky kishte dashnoren shqiptare?

0 Likes

#7

O assange o trim I marre
Se c’u plekse me radare
Do te kendonte nje figure popullore :blush:

0 Likes

#8
0 Likes

#9

Vetem macen.

0 Likes

#10

Jane gjysem te thella keto pune

0 Likes

#11
0 Likes

#12

Pershendes @B-O-H-I-C-A

0 Likes