Aventure me biciklete ne Zall Bastar

1 Like

Nese I zhvillojne keto fshatra me rruge ujesjelles kanalizime mund Te kthehen ne subdivisions moderne .

projekt afatgjate, edhe nese supozohet vetem ecuri progresive (se s’i perjashton dot zigzaket dhe prapakthimet ne zhvillimet ne ekonomine e varfer shqiptare te tregut). Per goxha kohe them se do mbeten subjekt eksplorimi aventure.

Mendjen “zhvillim” por robi i shkrete pikerisht nga zhvillimi kerkon te largohet me nje udhetim te tille.