Ballkonet e shpërfytyruara të familjeve shqiptare (Fotoreportazh) - reporter.al

bollkonet e refugjateve

ballkoni refugjatit s’ka lule
ne ballkonin
e refugjatit lulet s’ kane jete
ne ballkonin e refugjatit s’ ka lule
vdekur kane lulet ne ballkonin e refugjatit

2 Likes

nuk eshte titull poeme/poezie

por pash fotot dhe se si me erdhi

i ka zgjidh keto pronleme amerikoni: shpi pa ballkone

He se i rregullon Vilajeti sa ti marre mami pensionin .

Ej… fshijini keto foto se ka ardhur ay ! Do t’ju bej per nji lek do t’ju bej. Ja sa te gjej ca linqe ne usa apo kanadha dhe keni per ta pa ju.

2 Likes