Bananeprurërsit i paguhet me rastin e parë

Mesditën e 22 dhjetorit 2015 pranë Kryesekretarisë së Prokurorisë për Krime të Rënda, Policia e Shtetit sjell një material referues për shtetasin Arbër Çekaj, pronar i kompanisë që importonte nga vendet e Amerikës latine banane. Në material ndër të tjera thuhej ‘se ne port është kapur një kontenier me banane brenda të cilit po me dysheme të modifikuar u gjetën 90 kilogramë kokainë dhe se kontenieri po vinte në Shqipëri për llogari të kompanisë së A.Çekajt’. Ky material u regjistrua në prokurori me numër protokolli 12041 dhe 12041/1 për rastin në fjalë.

Aaaaa te lutem… ne nuk kemi degjuar krisma… por edhe po ka patur, ato kane qene larg!

artikulli nuk del, sillni noi version tjeter