Bastet: Kompanitë e mbyllura po punojnë online, në të zezë

bastet
lloto
#1
0 Likes

#2

shqiptaret paskan hecur perpara, me kohen :laughing:

1 Like

#3

sigurisht qe do kete keshtu, por te pakten femijet nuk kane me nga tre lloto poshte pallatit ku shohin gjithe te rriturit te mblidhen e te emocionohen. Ligji eshte i rendesishem per te ardhmen, jo per keta qe e kane ngrene tashme. Keta do e gjejne gjithnje dicka. Edhe sikur te detyrohen te luajne me zare te hyrja e pallatit.

1 Like

#4

Njerez me taban shkabe .

0 Likes

#5

kaloj ndonjehere ne darke andej afer vilave gjermane , o shtaze, te rruga qe vjen nga sauku per te rruga e elbasanit, qe praktikisht eshte jashte qyteti, sepse eshte larg ktheses se qytetit studenti, dhe shoh vajza qe ecin vetem fare, ne 11 te nates, buze rruges me makina te ai trotuari 1 meter i gjere, e shkojne te shtepite qe kane me qira te ato zona.

0 Likes

#6

0 Likes

#7

Vizione te Qarta

0 Likes

De gustibus et coloribus non est disputandum
#8

Mungoka dicka.

0 Likes

#9

çfar mungon? t’gjitha te mirat i kemi.

0 Likes

#10

Dickaja qe ti e permend perhere.

0 Likes

#11

aha, por ajo eshte gjithnje e pranishme, eshte e nenkuptuar, ose eshte e shprehur ne menyre sim-Bolike, si ne kete rast psh: jane duke ngrene salçiçen e Marlonit qe u propozon kryetari i grupit te deputeteve, dy veta ja kane fut hundes gishtin e Marlonit, shalet e deputetes ne pozicion porno qe lexon literature porno, dy deputetet qe lujne tenis (penis) me bolet e Marlonit.
Atmosfere eshte e tera seksuale, edhe ata qe flejne.
Pastaj shife se e ke gjysem te zbuluar edhe organin e shumedeshiruar nga Marloni.

1 Like

#12
0 Likes

#13

Ne fakt ketu studentet i kane vrare ne mes te dites e brenda qytetit.

0 Likes

#14

e di mo e di, t’ju degjosh juve e faren tuaj ketu ndodhin dhe me shume mass shooting se ne SHBA. sigurisht, sigurisht

0 Likes