Ben Blushi formon LIBRA-n

         Socialist mos vono :Antaresohu ne LIBRA

http://libra.al/index.php/anetaresohu

Ore, a ka ndonje fobi ndaj partive te shumta, se ka filluar te me kapi ankthi sa here qe formohet nje parti e re ne Shqiperi. Ato fletat e votimit sa nje carcafe dopjo i kemi, te merren mendte kur shkon voton dhe nese ti nuk je informuar me pare per nr e subjektit tend, vonohesh pa frike 5minuta.Kur do vije ajo dite qe te shperbehen partite fantazma ete ngelen ato te hajrit.

Partite fantazma i ke biznese ne sherbim te kryetareve, per karrige ministrore.

Duhet te shtojme kritere te tjera per partite, pervec firmave te themelimit

Kam frike se do na dale si nje LIBER i gjate e monoton i vete Blushit!?..

KA ARDHUR KOHA PER PRESIDENT NGA POPULLI…balancim pushteti …presidenti as i PS as i PD…por i zgjedhur nga populli… http://www.360grade.al/politike/item/36042-a-duhet-te-zgjidhet-presidenti-nga-populli-10-deputet-kane-thene-fjalen-e-tyre

lek plepi for president!

MINIMUMI JETIK…i shqiptareve me e ulta ne Ballkan , prandaj ka kaq shume krime ne familje , varferi ekstreme …nuk ka shprese per te ardhmen … http://www.360grade.al/politike/item/36604-nisma-me-e-fundit-e-blushit-dhe-e-hafizit-dorezohet-ne-kuvend

Hair inshallah.pas 168 heresh me se fundi partia qe do nxjerre popullin ne selamet u formua.