Bllokimi i dyqaneve të mishit rikthen në kujtesën e qytetarëve vitet e vështira të komunizmit

Normalisht ketu ne Belgjike fuksionon keshtu, shkojne qete nga fermat tek thertorja, ku pasi therren e iu hiqet lekura, dergohen tek dyqanet dhe supermarketet. Kjo gje per qete dhe delet, dhite, ndersa per pulat jane fabrikat e pulave qe bejne gjithshka vete, deri tek paketimi.
Per rastin e Shqiperise ku terreni eshte i thyer e i veshtire, do te ishte mire qe çdo qytet (bashki) te kishte thertoren e vet.

Mire jua ben , vete ja dhane voten Rilindjes , duan dhe mish pale , m…te hajne tani dhe teper e kane :joy:

Paska fillu pershtatja me situaten, ja lajmi i dites se sotshme
Popullsija po informohet:

Patatja

patatja eshte edhe buke edhe gjelle

1 Like