Bosët italianë të mafias zbulojnë “parajsën” e pastrimit të parave në Shqipëri

image

Ja dhe populli idiot shqiptar…

1 Like

Lavatriçja gjigande moo, me xhiro te shpejta nga ato qi ti fusin breket ne xhep te kostumit :smile:

2 Likes

ore mos ua hiqni buken e gojes shqiptarve, se dhe Las Vegasi, ashtu o bo :laughing:

Per ty Pjeter nuk ka rendesi fare nese eshte para e piset, mjafton te jete para.

gjembi, mos ke nevoje per syze moj, se jam Pjeri dhe jo Pjetri, e sa per parate, per bankieret, financusit, paraja nuk ka ngjyre dhe arome, thjeshte vlere.

Mos e ke gje emrin Pierre tani qe jeton ne belgique?

keshtu shkruhet e dashur. Sot do ju mungoj ca, se po nisem per Shqiperi. Do shkoj te pij nje kafe tek Kozmai i Divjakes :laughing: