Bota e sportit mban frymen…

Do të luhet sonte në mbrëmje një nga sfidat më të vjetra të historisë së futbollit, por edhe një nga ndeshjet më të bukura të këtij sezoni futbollistik. Finalja e Champions League, Juventus – Real Madrid, do të luhët këtë të shtunë, në qytetin e Cardiff, Uells.

Mbi 1 miliardë euro vlerësohet kjo finale nga ana financiare. Të dyja ekipet kanë lojtarë të frikshëm, por edhe të mirë paguar në gjirin e tyre. Përkatësisht, Juventusi cilësohet nga faqet e specializuara të tregut të futbollistëve me 450 milionë euro, ndërsa Reali i Madridit me 764 milionë.

Përballja do të luhet në stadiumin e mbyllur Cardiff City Stadium, nga frika e sulmeve terroriste nga ajri. Edhe ceremonia e ndarjes së trofeut do zhvillohet e mbuluar.

Të dy trajnerët kanë shprehur respekt për skuadrën kundërshtare, në konferencat për shtyp para ndeshjes, por njëkohësisht kanë besimin se skuadra e tyre do shpallet triumfuese. Sulmi i frikshëm i Realit apo mbrojtja e hekurt e Juventusit? Kush do të triumfojë? Gjithçka fillon në orën 20:45, ndërsa neve na mbetet të shijojmë spektaklin e garantuar. Mbani frymën…

Te kryeministria shifet neshja me nje gote birre e dy qofte. Pagun Edvin Kristaqi.
Bah,ca pillsame qi asht! U’a mor votat me dy qofte.
Bravo Edvin Kristaqi !

https://www.youtube.com/watch?v=SZw015EIcwM

2 Likes

#do ia dalim !

ia dola dhe un te pelqej hiçin !

1 Like

1 me 1 deri tani, goli i juventusit per t’u vecuar. loja duket e ekuilibruar.

e pjerifikoi atdheun pr zotin

Çar goli super

Bravo Edvin Kristaqi. Birra dhe qofte edhe ktu. :grinning:

1 Like

hahaha i modh pjeter qenke rresht i pare :slight_smile:

1 Like

falemnderit dhe bravo dhe ty Pjeter qe na e sjell atmosferen nga km-ja.

1 Like

hahah, e hengri bukur

min 61: juv 1: RM 2

Jam ne Rreshen. Eshte montu ne shesh screen-i i madh . Ne saje te rilindjes,jeta po lulzon dhe ne provincat me te humuna. :joy:
Bravo Edvin Kristaqi!

1 Like

bravo rresheni, bravo dhe ty qe na sjell atmosferen nga rresheni.

nderkohe RM shenon golin e trete.

disi e veshtire

la rimonta duket pamundur ne kete pike te lojes.

kot nuk i paskan vesh bluzat ngjyre blu keto, per te fitu

tek video kapos po i shef bluzat Blu?

2 Likes

leshia dolem

me lesh, pa lesh do ja dalim si ta kesh, sepse video ekziston, por kapo nuk e ka gjet akoma Videon!