Çështje vokacioni

http://gazeta-shqip.com/lajme/2017/12/06/ceshtje-vokacioni/

tregimi , ose me sakte analiza, ndonse i gjate, me pelqeu. veç autori duhet te kete parasysh, se pavarsisht se ti e thua nje gje me nje kuptim, ai tjetri e kupton krejt ndyshe, dhe ketu lindin keqkuptimet, se mvaret si e thua dhe si e sheh.

1 Like