Çfarë mendoni?

C’fare mendimi keni per kete lloj humori? Sa eshte i perhapur ne boten shqiptare? Njihni emra tjere (shqiptar) qe “ushtrojn” kete lloj humori?

2 Likes

ishte shqip?

1 Like

U shkriva! Rrofsh!

Vines. Femijet i kuptojne shume mire. Manjola po plakemi.

1 Like

Video te tilla ishin ne mode andej nga 2011-2013.
Kerko ne youtube “Shit albanians/albanian parents say” dhe “albanians/albanian parents be like” ose "Albanian problems"
Hyri ne mode dhe behej nga femije emigrantesh te cdo etnie andej. Tani jane harruar.

Nëse kupton Schwitzer Dütsch, Bendrit Bajra në youtube është shumë gallatë.

Nice po e kam t’veshtire ta kuptoj dialektin kosovar kur flitet kaq shpejt. Do perqendrim dhe te lodh.

le te themi s’ jemi me femije blend

Falmnderit.Te gjithe nga Malesia e Madhe ishin, ndoshta sepse shume nga andej kan emigru n’Amerik.

Fatkeqsisht nuk kuptoj gjermanist. Pashe qe ky Bendrit ish goxha i famshem atje, i ftuar edhe ne emisione televizive.

Ne qoft se nuk ke kontakt perditshmerisht me kosovar, kur e degjon dialektin e tyre duhet perqendrim i madh per t’i kuptuar sepse i shqiptojn fjalet ndryshe.