Çfarë po ndodh me taksën e re të pronës

Ka filluar taksa e re e baneses, e ndonse ka akoma paqartesi tek qytetaret, ajo po vazhdon te mblidhet nga bashkite e qyteteve te medhaja, nderkoh qe bashkite e vogla mendohet te fillojne vitin qe vjen ne mbledhjen e kesaj takse.

per kete vetdeklarimin , nuk e kuptoj se pse kane vene nje afat, kur dihet qe 25% e popullates jeton jashte.

mrene e ke Pjer, mrene 100% e ke, por t’gjithe bojne sikur se vejne re, se ashtu osht i pune!

i modho, kjo eshte nje takse qe nuk shpeton njeri,
idene per kete takse e kam hedhur para nja 15 vjetesh
dhe konkretizuar tek intervista e madhe, dhjetor 2014

1 Like

ata qe jetojne ne shqipri, si pjetri apo bradi, mundt te na ndriçonin ne kete drejtim :grin:

Kte po them dhe un qe asnjeri nuk shpeton nga Marloni. Po them te njejten gje, por te shprehur me kod tjeter.

mendoj se taksa e mbledhur, mund te perdoret per ngritjen e apartamenteve te reja.