Cilat janë 3 qytetet me ajrin më të ndotur në Shqipëri

Tirana, fatkeqesish, mund te regjistrohet (dhe njihet) si qyteti me me shum smog ne tere Europen. Makina ibret, qe leshojne gazra jashte normatives, e rrisin ne here (dhe jo perqindje) ndotjen.

Tirona osht si shpyrt! Na e dhisin pak kta jabaxhinjte me maqinat e vjetra qi zbresin n’tiron por ska gajle. Kemi lali erin qi e pastron me fshes n’dor ma mire se mister net-i !