Clint fucking Eastwood (Richard Jewell)

1 Like

12345yui9h67

ajo qe eshte interesante në rastin e Eastwood (autor ne kuptimin me te plote te fjales) eshte fakti qe skenaret e filmave te tij nuk i shkruan asnjehere ai vete. Gje qe, ne shikim te pare, ja ul vlerat (atoriale, te themi). Por nuk eshte ashtu. Shpesh (sikurse dhe ky film), ngjarjet e filmave te fundit te tij kane qene histori te verteta, pra “u dihej fundi”. E megjithate, magjia funksionon, gje qe konfirmon talentin e tij si regjizor (pjesa e mizaskenes)